Bestil din netbutik her. Du kan prøve en demo før du bestiller.

Produkt præsentation

Når du har fået din e-handel løsning eller hjemmeside på plads, skal du naturligvis have oprettet dine produkter på siden. Dette er nemt nok, men produkt præsentation er meget mere end det. Hvis du vil nå ud til flest mulige kunder, skal du nemlig ikke begrænse dit udstillingsvindue til din egen webshop/hjemmeside.
Du kan naturligvis gøre ligesom traditionelle butikker, og udsende tilbudsaviser og reklamer i traditionelle medier, men dette kan være en dyr fornøjelse. Der er dog masser af alternativer. Hvis man overfører princippet om tilbudsaviser til nettet, kunne du jo forsøge dig med produkt præsentation på andre hjemmesider. Hvis du f.eks. sælger bærbare computere, så kunne du jo få omtale af dine produkter ved at udlåne dem til sider der teste og anmelder bærbare computere. En anden mulighed er at sponsorere præmier til konkurrencer på sider med mange besøgende. Konkurrencen kan evt. gå ud på at brugerne skal tilmelde sig dit nyhedsbrev, så du senere kan komme i kontakt med dem, og foretage produkt præsentation af nye produkter. Nyhedsbreve er en fantastisk måde at berette om nye produkter.

Derudover kan du overveje om du vil forsøge dig med produkt præsentation i den virkelige verden. F.eks. på messer og udstillinger, men omtale i medierne vha. pressemeddelser, kan også have rigtig god effekt. Jeg fik engang en del omtale i forskellige landsdækkende medier, og det gav en stigning i besøgstallet på hele 200%.